Gastenboek

 1. Ien zegt:

  ….Voor de goede orde, man is dol op hem en vice versa, ik ook en trek normaliter honden enorm aan en juist nu is de klik er niet, vanuit hem denk ik. Ik hoop dat die klik wel komt want hij is echt super.

 2. Ien zegt:

  Wij hebben sinds 4 weken een Smous look-a-like uit het asiel Abraham van Stolkweg Rotterdam. Van hem, hij is 2 jaar oud, is niks bekend want zeer vaag afstandsverhaal. Iemand die wellicht meer weet? Het is een creatuurtje en ik heb een hechtingsprobleem met hem dus rot dat ik geen achtergrond weet en we zijn beiden niet gelukkig. Als het zo doorgaat moet ik hem weer herplaatsen, wil ik niet maar hoofdzaak is dat hij gelukkig moet zijn…Ik ga nog aan de slag met een gedragsdeskundige maar mijn gevoel is niet goed.

 3. Loes Burger-Hakbijl zegt:

  Beste mevrouw Kuipers,

  Op 1 oktober is er een Smouswandeling in Kijkduin, zie agenda.

  Met vriendelijke groet,

  Loes Burger

 4. Loes Burger-Hakbijl zegt:

  Beste mevrouw Twigt,

  Deze website geeft u onder het kopje SMOUS alle informatie over het aanschaffen van een Smoushond en de verplichtingen die er aan verbonden zijn.

  Met vriendelijke groet,

  Loes Burger

 5. maria kuipers zegt:

  beste lezer(s), graag zou ik in de omgeving van den haag graag eens een Hollands Smous in het echt ontmoeten.. hoor graag of ik bij iemand mag komen kijken?
  groeten, Maria Kuipers

 6. Lida Twigt zegt:

  We zijn op zoek naar een smoushond pup. Is er op dit moment ergens een nest? OF komt er binnenkort een?
  groetjes Lida

 7. Clara Arnold zegt:

  U kunt mij mailen zodat u kennis kan maken met een smous pup geboren 16052017
  Ik woon in Halsteren

 8. Clara Arnold zegt:

  Hallo Smousliefhebber, Graag zou ik een keer kennismaken met een Hollandse Smoushond. Is er een adres in de omgeving Roosendaal,Bergen op Zoom of Breda waar ik een keer kan komen kijken? U mag natuurlijk ook met uw hond in onze grote tuin in Roosendaal komen spelen! Ik ben benieuwd. Met vriendelijke groeten, Clara

Laat een bericht achter