Gastenboek

 1. suzanne van der wal-zaal zegt:

  Beste leden,

  Op het laatste nippertje konden wij in het maartnummer van ons clubblad (dat u binnenkort in de bus zult vinden)nog vermelden dat De Nationale, de show van de Nederlandse Rassen in Zwolle, doorgaat!
  Tot een paar weken geleden was dat nog onzeker maar nu is er dan groen licht!

  Dat betekent dat u zich vanaf nu online kunt inschrijven met uw Smousje.

  De Nationale is een unieke show, een show waar alleen maar Nederlandse rashonden aan meedoen. De Smoushond mag daar natuurlijk niet ontbreken en we hopen dat veel van onze leden zich zullen inschrijven.

  Het inschrijfgeld voor één Smousje bedraagt € 37,50, elke volgende hond kost € 35,00 en voor een pup betaalt u € 25,00. Deelname aan de fokkerijklasse en koppelklasse kost € 5,00.

  Aan de website van De Nationale wordt nog hard gewerkt maar binnenkort kunt u digitaal inschrijven via http://www.denationale.org. Op de site vindt u alle informatie over de show.
  De show vindt plaats in het Kynologisch Centrum Zwolle, Anthony Fokkenstraat 11 te Zwolle.

  De inschrijvingstermijn sluit op 5 juni 2016.

  Natuurlijk heeft de Hollandse Smoushondenclub weer een stand op het showterrein waar u terecht kunt voor informatie en een praatje.

  Onze voorzitter Jacqueline Boerstoel is Ringmeester en een van onze leden is Schrijver.

  Op onze site http://www.smoushond.nl vindt u ook informatie over De Nationale. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen

Laat een bericht achter