Gastenboek

 1. Cora Brans says:

  Beste fam. Peek,
  van 30/12 t/m 7/1 2018 logeer ik met mijn smous Silke (2 jaar oud) in Bilthoven. Misschien leuk om af te spreken? Wij passen daar op een huis in die periode.De rest van het jaar wonen wij in Delft. Groeten Cora en Silke. cora.brans@gmail.com

 2. Loes Burger-Hakbijl says:

  Beste mevrouw van den Berg,

  Ons archief gaat vanaf de start van het Terugfokprogramma tot heden en uw Nielske staat daar inderdaad bij.
  Het begin van het archief werd door mevrouw Barkman handmatig bijgehouden en is uiteraard niet digitaal gefotografeerd.
  Van uw Niels(ke) hebben wij een fotoblad. Alle bladen zijn gescand en deels in het archief verwerkt. Voor publicatie op de fotosite zijn deze foto’s vanwege de kwaliteit meestal niet geschikt.

  Wilt u meer weten over de meer dan 3000 nazaten van vroegere Smousje dan kunt u mij mailen, zie bij contact op de website.

  Met vriendelijke groet,

  Loes Burger

 3. Loes Burger-Hakbijl says:

  Beste heer Peek,

  Wellicht krijgt u reactie van Smoushondeneigenaren, maar u kunt ook naar één van de evenementen gaan of aan een wandeling deelnemen. Informatie hierover vindt u in de agenda. Een Kijkduin-wandeling is in de planning, zodra de datum bekend is, wordt die hier in de agenda gepubliceerd en op onze FB-pagina, te vinden onder Hollandse Smoushonden Club.

  met vriendelijke groet,

  Loes Burger

 4. Yvonne van den Berg says:

  Goedendag,
  Op zoek naar een fijn hondje kom ik op uw website uit. Ik verbaas me een beetje dat de smous nog steeds een ras in opbouw is.
  Tussen 1973 en 1977 heb ik onder begeleiding van mevr. Barkman tweemaal een mooi nestje gefokt,niet alle hondjes kwamen in aanmerking voor het verdere fokprogramma.
  Een aantal is in mijn familie gebleven en had er een fijne hond aan. En gaandeweg heb ik het fokprogramma uit het oog verloren, druk met mijn jonge gezin.
  Ik heb zelf nog wel wat fotootjes, heb een kijkje in jullie fotoarchief genomen,maar niks van zo lang geleden gevonden. Mijn hondje heette Nielske en eigenlijk ben ik terug op zoek naar haar nadat begin dit jaar mijn dalmatiër is ingeslapen op hoge leeftijd. Want was was ze een geweldig dier,en het formaat spreekt me erg aan nu ik zelf wat ouder word. Ik vraag me eigenlijk af of het bloed van mijn Nielske nog voortleeft in de huidige Hollandse Smoushond,
  Veel succes en hartelijke groet,
  Yvonne van den Berg, Tilburg

 5. Fam Peek uit Woerden says:

  Hallo,

  Ik zou graag in contact willen komen met Smous baasjes.
  Voor dat we ons evt op een wachtlijst laten zetten, zouden wij heel graag Smous honden willen zien – ervaren, zo vaak kom je ze niet tegen!
  Hopend op reacties!
  Groetjes Fam Peek uit Woerden

 6. Loes Burger-Hakbijl says:

  Beste mevrouw Mangeleer,

  Helaas is het niet mogelijk om in het buitenland in aanmerking te komen voor een Smoushond. De reden staat hier http://www.smoushond.nl/wachtlijst/ duidelijk vermeld.

  Met vriendelijke groet,

  Loes Burger

 7. Karin Mangeleer says:

  Geachte,
  We hebben interesse in dit mooie ras, maar wonen in België ( omgeving van Gent). Is het mogelijk om in aanmerking te komen en op de wachtlijst in te schrijven? Alvast bedankt voor jullie reactie. Groetjes . Karin

 8. angela says:

  zijn er komend weekend in zwolle mensen van het bestuur of zelfs leden met smoushonden aanwezig? ik wil graag in gesprek met jullie en meer weten, omdat ik na vele omzwervingen op dit ras ben aangekomen als mijn nieuwe maatje!
  ik hoor graag van u!
  een limburgse groet!

 9. Smouspup says:

  Ik ben op zoek naar een pup. Komt er binnenkort een nestje/dekking?
  Gr Esther

Laat een bericht achter