Gastenboek

 1. Monique says:

  Ik zou t ook fijn vinden om te weten wanneer ik een pup verwachten kan, nu de anderhalf jaar wachttijd bijna is verstreken!

 2. Loes Burger-Hakbijl says:

  Beste Mariëlle,

  Deze vraag kunt u het beste stellen aan de beheerder van de wachtlijst, mevrouw Fredie van der Giessen :f.vander.giessen@hetnet.nl.
  Hoewel zij uiteraard ook niet in de toekomst kan kijken, alles hangt af van het aantal pups dat geboren wordt.
  In het fotoarchief http://smoushond.magix.net/ kunt u zien, welke dekkingen er waren en na verloop van tijd bij de nieuwe nesten welk resultaat die gaven.

 3. Mariëlle says:

  Wij staan al een poos ingeschreven voor een Hollandse Smoushond maar kunnen niet inschatten op welke plaats wij nu op de wachtlijst staan. Het zou heel fijn zijn wanneer men een overzicht van de wachtlijst zou krijgen zodat je het kunt volgen en eventuele vakanties kunt inplannen.

 4. Monique says:

  27 mei is de magische datum waarop ik anderhalf jaar ingeschreven sta. Ben benieuwd of er dan een lieve kleine pup voor me is of geboren wordt : – ))

 5. Loes Burger-Hakbijl says:

  Beste Will en Jean,

  Ik neem aan dat jullie wel een eerste bericht kregen van de beheerder van de wachtlijst?
  Zo niet, dan zou ik haar toch maar even mailen onder vermelding van adres- en betalingsgegevens.

 6. jean says:

  Hallo,

  Wij zijn op zoek naar een pup,zijn ingeschreven en hebben betaald. Nu de vraag hoe lang zou het gaan duren voordat ik bericht krijg? anders moet ik steeds gaan mailen en vragen..
  Groetjes Will en jean

 7. Ria Bais says:

  Weer eens op de website rond sneuvelend merk ik dat hij steeds uitgebreider wordt!
  Complimenten voor de makers en natuurlijk voor álle vrijwilligers die zich met enthousiasme in zetten voor de Hollandse Smoushond.
  Succes gewenst.

 8. Loes Burger-Hakbijl says:

  Beste heer van der Polder,

  Ook voor een herplaatser gelieve u zich te wenden tot mevrouw Fredie van der Giessen :f.vander.giessen@hetnet.nl

 9. Ik zou graag op een wachtlijst komen voor een herplaatser. Ik wil graag een Smous maar mijn vrouw heeft bezwaar tegen een pup vanwege haar leeftijd. Zij is 5 jaar ouder dan ik.

 10. Arja says:

  Hello! I’m looking forward the day you allow exporting these dogs 🙂 I fell in love with the description of the temper, and the looks. Very much the type of dog I like. I breed Australian terriers myself. Good luck to all smoushond-breeders and to your programme!

Laat een bericht achter