Gastenboek

 1. Rosa says:

  Een vraagje: welk evenement is het meest geschikt om kennis te maken met de Smoushond? Is dat de ritsdag of een dag van de gedragstest?

 2. Gwen says:

  Heb je vragen over de Hollandse smoushond of wil je gewoon even kletsen met andere Smoushondbaasjes, neem dan een kijkje op smoushondenforum.nl/

  Tevens de ideale online plek voor smoushondwachttherapie.

 3. Karin Uiterwijk says:

  Ik zou wel eens willen weten. De foto’s die gemaakt worden op de ritsdag waar staan die. Ik heb die vin mijn honden nooit gezien en ik ben heel benieuwd hoe ze er op staan. Dit zijn toch de foto’s die gebruikt worden als er een dekking is?
  En waar worden de foto’s nog meer voor gebruikt.

 4. Peter Bulsing says:

  Vandaag voor het eerst kennisgemaakt met een Hollandse smous; ik ben tot over mijn oren verliefd!

 5. Monique says:

  Hallo familie Schay,
  gecondoleerd met Bartje! Wens jullie veel sterkte.
  Hartelijke groeten. Monique

 6. Fam.schay says:

  Wij missen Bartje heel erg ,hij was een voorbeeldige smous ,wat kan je zo n hondje missen, dit moest ik even kwijt. Henny schay

 7. Fam.schay says:

  Hierbij het droevige bericht dat wij onze geweldige Bartje moesten laten inslapen zijn lever werkte niet meer en was de laatste dagen erg ziek.bartje is ruim dertien jaar geworden en was een voorbeeldige smous. Vr. Gr. Fam. Schat.

 8. Loes Burger-Hakbijl says:

  Beste Monique,

  Het antwoord op deze vraag is uiteraard gelijkluidend aan dat aan Mariëlle.
  De wachttijd is variabel en bovendien momenteel ruim anderhalf tot twee jaar.
  Eén en ander is afhankelijk van de hoeveelheid pups die de komende tijd beschikbaar komt, eventuele wensen van de fokkers, mensen van de termijnlijst (die hun wachttijd al hadden volbracht maar op dat moment geen pup konden verwelkomen) die hun beurt opeisen.

Laat een bericht achter